Angelina Mardale este noua mea colaboratoare. Este o tanara studenta la Strasbourg care iubeste oamenii, viata dar si literele. Ii place sa scrie si isi doreste sa aiba prieteni cat mai multi. Este la inceput de drum dar ne promite multe articole amuzante si interesante! Iata unul dintre ele: Suntem frumoase și trebuie să recunoaștem asta!

Poate ca si tu uneori te uiti in oglinda si nu iti place fata ta. Ai vrea sa schimbi ceva la tine, la corpul tau, la stilul tau. Ai vrea sa faci o schimbare in viata ta si nu stii cu ce sa incepi.

Si crede-ma ca de multe ori ma simt si eu la fel ca tine. Sunt uneori trista si nu ma iubesc deloc dar azi impart cu tine aceasta melodie. Chiar daca este in spaniola, si poate ca nu intelegi versurile, dar iti spun eu ce trebuie sa intelegi din melodia asta.

https://youtu.be/n79LFcX19Gw

Trebuie sa fii increzatoare, sa te iubesti, sa iti dai seama cat este de frumos sufletul tau. Trebuie sa razi, sa fii puternica, sa nu iti pese de nimic decat de tine, sa fii ceea ce esti, sa te iubesti exact asa cum nimeni nu a stiut sa te iubeasca. Esti femeia perfecta, esti femeia care incalta pantofii cu toc pentru a face pasul sa rasune pe podea!

Fetelor, doamnelor, va spun ca in viata asta trebuie sa trecem pe langa probleme cu zambetul pe buze, orice problema are o rezolvare. Trebuie doar sa te descoperi pe tine prin ochii tai.

De ce sa stai trista si sa-ti plangi de mila? De ce sa lasi oboseala sa iti stearga zambetul tau frumos? Suntem toate frumoase!

Si daca tu nu te iubesti, atunci cine te va iubi? E adevarat ca avem defecte, dar hai pentru un moment sa uitam de defecte. Scoate hainele colorate din dulap si rujul rosu pe care il purtai in zilele bune, pune pantofii aia noi pe care nu i-ai purtat niciodata de frica sa nu pari prea inalta sau prea slaba.

Stai dreapta si fii mandra de ceea ce esti pentru ca esti unica, esti diferita. Suntem diferite si oricine poate observa asta. Fii tu in tot ceea ce faci, fii mandra de tot ce faci si spune tuturor femeilor ca trebuie sa se iubeasca!

Fii frumoasa pentru tine, fii increzatoare si arata-le tuturor ce poti. Nu lasa pe nimeni sa iti faca rau, nu lasa pe nimeni sa te judece pentru ca tu esti tu si nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni!

Cine te iubeste, te iubeste pentru felul tau de-a fi, pentru femeia care esti!

In curand sarbatorim una dintre cele mai importante zile ale anului, si anume Ziua Internationala a Femeii! Pana atunci pregateste-te, priveste-te de cate ori vrei in oglinda si nu-ti spune decat cat esti de frumoasa! Pentru ca tu chiar esti frumoasa!

Daca nu tu, atunci cine? La multi ani, femeie!

Nu uitati ca pe Angelina o gasiti pe blogul ei

https://mardaleangelina.wordpress.com/