Cine e barbatul care poate schimba o sotie in iubita?  Un articol dedicat partenerului tau de viata!

Ideal ar fi ca barbatul care a ales femeia sa-i fie sotie sa o pastreze alaturi si sa o pretuiasca ca in vremea cand ii era doar iubita.

Atunci se barbierea la fiecare intalnire, era permanent aranjat si parfumat dar mai presus de toate o placea pe ea. O placea, o admira, o dorea. Ii facea complimente si incerca sa o impresioneze cu gesturi mici sau mari… gandindu-se la ea. Era iubita lui si merita tot efortul. Ar fi facut totul pentru ai dovedi ca merita sa investeasca in relatia lor.

Apoi timpul a trecut iar ea i-a devenit sotie. Acum statutul de iubita a apus. Unul nou de sotie si mama eventual, a facut ca magia sa dispara. Ce simte ea nu mai e o prioritate. Ea e sotie de data asta. Nu e mai e iubita lui. O iubeste insa nu mai e tentat sa o cucereasca sau sa ii castige atentia. Atractia s-a diminuat fiindca “prada”a fost capturata. O data incheiata vanatoarea nu mai ramane de savurat decat trofeul insa nu pentru multa vreme. Acum timpul e investit in alta directie.

Cine e barbatul care poate schimba o sotie in iubita?

Nu, nu e nevoie de un altul decat atunci cand  femeia de langa tine, barbate, devine o straina. Atunci un altul iesit la vanatoare poate captura prada ta, azi mai buna, mai frageda, mai pretioasa…si el… celalalt o va transforma dupa chipul lui fiindca ea e fluida si blanda asa cum nu a mai fost vreodata.

Trebuie sa incepi lupta de azi, de ieri, de maine…nu mai tarziu…lupta sa-ti poti iubi sotia ca pe iubita ta. Gesturi mici, complimente desuete, zambete starnite din jocuri puerile o vor incanta pe ea. Fii prezent in viata ei ca si cand ziua de maine nu ar mai veni!

Cine e barbatul care poate avea o sotie minunata si sa-i fie si iubita in acelasi timp?

E cel care pretuieste si iubeste femeia asa cum se manifesta ea in toate rolurile. El este barbatul care stie sa fie bland si puternic in acelasi timp, care stie sa-si incurajeze partenera atunci cand ea are nevoie de sprijin, e omul care ii aduce femeii de langa el zambetul pe buze, e cel mai bun ascultator si cel mai bun prieten.

Barbatul care isi trateaza sotia ca pe iubita lui e cel care alege sa o respecte pentru tot ceea ce reprezinta ea, este barbatul care comunica, hraneste si intretine relatia sa prin toate mijloacele care-i stau la indemana, este barbatul care stie sa conduca o relatie, isi asuma rolul si nu se lasa dominat de orgoliu.

Barbatul care isi iubeste sotia o va sustine in toate proiectele ei, o va sprijini sa-si urmeze visele si pasiunile oferindu-i spatiul necesar asa cum si ea face cu el. Barbatul in care poti avea incredere deplina, este cel care se dovedeste curajos si integru, este acela care nu se teme sa-si asume greselile si care isi traieste viata intr-un mod constient.

El pretuieste clipa si stie ca iubita de ieri, va fi femeia de maine si prin ea se va implini ca barbat pe tot parcursul vietii lui.

Cine e barbatul care poate schimba o sotie in iubita?

http://www.femeiastie.ro/