Ghid de supravietuire, Sociologie-Psihologie

Nu mai astepta sa te salveze cineva! Esti singurul responsabil pentru viata ta!

Happy woman on sunset in nature iwith open hands

Nu mai astepta sa fii salvata! Esti singura responsabila pentru viata ta! Alege sa fii fericita!

Esti mama, femeie si sotie in acelasi timp. Esti prietena, iubita, angajata, sora sau fiica parintilor tai. Cateodata simti ca toate aceste roluri te coplesesc fiindca vin la pachet cu o multime de responsabilitati pe care trebuie sa ti le asumi. Zilele par interminabile iar noptile prea scurte. Esti obosita si simti ca uneori ai vrea sa le abandonezi pe toate si sa pleci din viata ta. Ai nevoie de o pauza!

Cei din jurul tau nu te inteleg. Cateodata prietena ta cea mai buna isi face timp pentru tine si te asculta. Gasesti compasiune si empatie in atitudinea ei. Altadata nu faceti decat sa va plangeti una alteia si sa va povestiti toate problemele cu care va confruntati insa nici tu si nici ea nu vedeti solutiile. Astfel ca zilele trec la fel si nimic nu se schimba in viata ta.

Poate e timpul sa apelezi la cineva cu experienta, la un cadru profesional. Daca e prea mult pentru tine sa mergi la terapeut sau la un psiholog atunci cea mai potrivita solutie este sa mergi sa vorbesti cu un consilier pentru dezvoltare personala ori sa contactezi un life coach.

Daca vrei sa-ti imbunatatesti relatiile interpersonale, daca vrei sa inveti cum sa-ti dezvolti capacitatea de comunicare ori sa optimizezi procesul de intelegere si acceptare a experientelor prin care treci, daca vrei sa afli cum iti poti sustine si incuraja familia sau prietenii dragi, daca vrei sa stii cum sa gestionezi si sa mediezi coflictele, daca vrei sa te intelegi mai bine atat cu seful tau dar si cu colegii de serviciu, daca vrei sa afli solutii si posibilitatile prin care ai putea sa depasesti o anumita situatie critica din viata ta, daca vrei sa-ti redescoperi resursele si potentialul propriu, daca vrei sa-ti regasesti motivatia pentru realizarea obiectivelor si aspiratiilor proprii atunci inseamna ca ai nevoie de un consilier pentru dezvoltare personala.

Daca vrei sa poti avea grija de cei dragi atunci trebuie mai intai sa ai grija de tine! Doar iubindu-te pe tine poti darui iubire celorlalti! Aminteste-ti nu poti darui din ceea ce nu ai!

Consilierul poate facilita accesul la resursele proprii ajutandu-te sa reglezi anumite disfunctionalitati atat in plan personal cat si in relatiile socio-profesionale.

De ce sa mai astepti? Ziua de maine va fi la fel daca tu nu alegi sa faci ceva pentru tine! Nu astepta ca cineva sa ia decizia pentru tine. Viata iti apartine! Esti unicul responsabil pentru felul cum alegi sa o traiesti!

Daca crezi ca te pot ajuta ori daca ai intrebari sau nelamuriri te astept sa-mi scrii pe adresa de mail:florentina.dumitru79@gmail.com si te asigur ca vei primi raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Desigur ne putem auzi si telefonic dar mai intai sa facem cunostinta!

Eu: Florentina Dumitru, life coach, trainer, psiholog licentiat, consilier pentru dezvoltare personala acreditat ANC in cadrul MT Evolution Academy, absolvent curs NLP Integrativ
Tu?

Scrie-mi pe whats-app la 0725 77 69 59. Ne vom putea cunoaste si stabili astfel prima noastra intrevedere.

2 Comments

  1. Eti

    In era vitezei ne dorim sa realizam mult mai multe, intr-un timp foarte scurt, si asa ne aglomeram programul asa nu mai realizam nimic doar ne blocam si ne panicam.
    Poate o incetinire, o revenire la un ritm mai “omenesc” ne ajuta la rezultate.

  2. Alege sa fii fericita! Nu mai astepta sa fii salvata! Esti singura responsabila pentru viata ta! Pune-ti intrebarea: Ce aleg sa fac pentru mine? …si creeaz-ti propriul tau destin!

Leave a Reply

Designed by Leo