Tu ești cine vrei să fii?

Cine ești tu când nu te vede nimeni? Ce știi tu despre tine iar ceilalți nu știu? Tu ești cine vrei să fii sau ești cine vor ei să fii?

Cât de mult te supui rigorilor societății, care este oare prețul pe care îl plătești zilnic pentru a-i mulțumi pe ceilalți?

Ești tentat de cele mai multe ori să-i învinovățești pe cei din jur pentru felul cum te simți și cum te porți când de fapt este doar o minciună menită să te scape de sentimentul de vinovăție și de asumarea responsabilității.

Rămâi captiv în povești pe care crezi că nu le-ai putea schimba. Mergi în continuare la același job unde ai un șef “imposibil” și colegi pe măsură. Rămâi blocat în relații nesănătoase uitând să comunici, trăiești stări de anxietate, te refugiezi în mâncare, țigări, energizante. Îți neglijezi astfel propriile nevoi, ți-ai pierdut deja încrederea în propria persoană și respectul de sine.
Accepți atmosfera, oamenii, condițiile și mediul doar pentru că nu ai curajul de a spune “NU”. Îți este TEAMĂ!…TEAMĂ DE SCHIMBARE!

Ce-ar fi să-ți amintești că teama e doar un sentiment? Ea îți asigură supraviețuirea, e un semnal de alarmă care în situații de criză îți conferă puteri nebănuite și o forță care se naște instinctiv. Folosește acest sentiment în favoarea ta. Fă din teama ta un aliat! Conștientizează, acceptă, înțelege și integrează această emoție în ființa ta și vei vedea că acțiunile îți vor fi încununate de succes.

Dezbracă-te de convingerile care te limitează și îndrăznește să trăiești așa cum îți dorești! De câte ori ai spus “da” când de fapt voiai să spui din tot sufletul “nu”? E timpul să faci alegerile potrivite, să fii sincer cu tine! Tu ești singurul în măsură să știe ce lucruri și aspecte din viața ta contează!

Ai o viață! Numai una! Depășește-ți teama, renunță la convingerile limitative, află cine ești și ce vrei! Fă primul pas chiar azi!

ALEGE PENTRU TINE ÎNAINTE CA CEILALȚI SĂ O FACĂ ÎN LOCUL TĂU!

Dacă ai nevoie de un ghid pe drumul tău între acceptare de sine sau schimbare eu îți pot fi alături în calitate de consilier pentru dezvoltare personală, trainer și life coach.

Mă găsești aici: https://www.facebook.com/esentialle.ro/
florentina.dumitru79@gmail.com